Asclepion – diodni laser za epilaciju

Asclepion je nemačka firma koja pravi sigurne i proverene laserske sisteme, kojima je bezbednost pacijenta na prvom mestu.

Ono što ga izdvaja je glava diodnog lasera napravljena od materijala koji ne dozvoljava da se dlaka zalepi za njegovu površinu. Tako se sprečava da zalepljena dlaka izgori pacijenta tokom rada, što daje izuzetnu sigurnost tokom rada. Diodni laser namenjen je jakoj, tamnoj dlaci.

Sistem za hlađenje nalazi se pored izlaznog zraka i dovodi temperaturu kože na 0 stepeni, neutrališući topao laserski zrak. Prilagođen je svim tipovima kože zboe čega je njim bezbedno raditi i tamne i blago osunčane tipove kože.

Laser - Laser diode

Asclepion je novija generacija lasera za epilaciju pa je bol tokom tretmana minimalna i može se lako prilagođavati izdržljivosti pacijenta. Daje različite opcije brzine ispuštanja zraka pa je moguće tretman celih nogu uraditi za 20 minuta.

Diodni laser ima prednost u odnosu na Aleksandritni kada je epilacija leđa kod muškaraca u pitanju jer je prodornost diodnog zraka dublja od prodornosti Aleksandritnog.

Na našem diodnom laseru postoji i sonda za Aleksandritni pa se tokom jednog tretmana epilacije koža tretira sa obe sonde. To značajno smanjuje broj potrebnih tretmana.

Novosti / Blog / Informacije

prirodni-ph-koze

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja. Koji faktori utiču i kako negovati kožu.

morska-voda-i-koza

Uticaj morske vode na kožu

Uticaj morske vode na kožu može biti značajan i doneti brojne benefite kako za zdravlje kože tako i za mladalački, zdrav izgled.

profhilo-mezoterapija-akcija

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu. Novi tretman podmlađivanja lica koristi hijaluronsku kiselinu…

suncanje

Sunčanje – zaštita, solarijumi, opekotine

Sunčanje – zaštita, solarijumi, opekotine. Sve što bi trebalo da znate o izlaganju sunčevim zracima, kremama i neophodnoj preventivi.

akcija-botoks-hiperhidroza

Junska akcija: -10% za tretman botoxa za hiperhidroze

U Ordinaciji Dermatim do kraja juna 2021. traje akcija od 10 posto popusta za tretman botoxa za hiperhidroze. Pojačano znojenje može da predstavlja smetnju u …

kolagen-tretmani-za-lice-i-kožu

Kolagen i tretmani za kožu i lice

Kolagen je protein koji koži daje elastičnost i čvrstinu. Nalazi se u mišićima, ligamentima, tetivama, kostima i koži.

nega-koze-u-trudnoci

Nega kože u trudnoći

Nega kože u trudnoći zahteva posebnu pažnju. Trudnoća je drugo stanje i svi organi pa i koža moraju doživljavati veće ili manje promene.

cesto-pranje-ruku-i-ekcemi-saka

Često pranje ruku i ekcemi šaka

Često pranje ruku i ekcemi šaka su povezani, a to je Shodno današnjoj epidemiološkoj situaciji izazvanoj virusom Covid-19 čest problem.

Scroll to Top