Asclepion – diodni laser za epilaciju

Asclepion je nemačka firma koja pravi sigurne i proverene laserske sisteme, kojima je bezbednost pacijenta na prvom mestu.

Ono što ga izdvaja je glava diodnog lasera napravljena od materijala koji ne dozvoljava da se dlaka zalepi za njegovu površinu. Tako se sprečava da zalepljena dlaka izgori pacijenta tokom rada, što daje izuzetnu sigurnost tokom rada. Diodni laser namenjen je jakoj, tamnoj dlaci.

Sistem za hlađenje nalazi se pored izlaznog zraka i dovodi temperaturu kože na 0 stepeni, neutrališući topao laserski zrak. Prilagođen je svim tipovima kože zboe čega je njim bezbedno raditi i tamne i blago osunčane tipove kože.

Laser - Laser diode

Asclepion je novija generacija lasera za epilaciju pa je bol tokom tretmana minimalna i može se lako prilagođavati izdržljivosti pacijenta. Daje različite opcije brzine ispuštanja zraka pa je moguće tretman celih nogu uraditi za 20 minuta.

Diodni laser ima prednost u odnosu na Aleksandritni kada je epilacija leđa kod muškaraca u pitanju jer je prodornost diodnog zraka dublja od prodornosti Aleksandritnog.

Na našem diodnom laseru postoji i sonda za Aleksandritni pa se tokom jednog tretmana epilacije koža tretira sa obe sonde. To značajno smanjuje broj potrebnih tretmana.

Novosti / Blog / Informacije

akcija-uklanjanje-mladeza-beograd

Do 20% popusta za uklanjanje mladeža radiotalasima

Iskoristite 20% popusta na uklanjanje mladeža radiotalasima do kraja oktobra (prvih 6 mladeža 20%, za svaki sledeći je 10%).

Ishrana-za-zdravu-i-lepu-kozu

Ishrana za zdravu i lepu kožu

Ishrana za zdravu i lepu kožu podrazumeva pre svega balansiranu hranu, sa vitaminima i mineralima koji imaju veoma važnu ulogu.

prp hijaluron akcija

SEPTEMBARSKA AKCIJA: -20% za PRP tretman sa hijaluronom

Tokom septembra u Ordinaciji Dermatim traje akcija od 20 posto popusta na PRP tretman sa hijaluronom.

kada-i-kako-poceti-sa-negom-lica

Kada i kako početi sa negom lica?

Kada i kako početi sa negom lica je često pitanje naših pacijenata u Ordinaciji Dermatim. Kada bismo svi živeli u idealnim uslovima…

Kako-se-zastititi-od-dima-i-zagadjenja

Kako se zaštititi od dima i zagađenja izazvanog požarima

Kako se zaštititi od dima i zagađenja? Veliki požari oslobađaju čitav niz štetnih materija u vazduh. Bilo da gore šume, deponije ili naselja.

prirodni-ph-koze

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja. Koji faktori utiču i kako negovati kožu.

morska-voda-i-koza

Uticaj morske vode na kožu

Uticaj morske vode na kožu može biti značajan i doneti brojne benefite kako za zdravlje kože tako i za mladalački, zdrav izgled.

profhilo-mezoterapija-akcija

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu. Novi tretman podmlađivanja lica koristi hijaluronsku kiselinu…

Scroll to Top