Candela Alex TriVantage Q-switch laser

Q-switch laser za uklanjanje pigmenta na koži

Uklanjanje pigmenta na koži Q-switch laserom

Candela Alex TriVantage Q-switch je laser namenjen uklanjanju svih vrsta dubokog pigmenta na koži. Napravljen je prevashodno za uklanjanje gotovo svih nijansi tetovaža sa tri različite talasne dužine.

Talasna dužina od 755nm zrakom u plasiranim nanosekundama uspešno uklanja sve nijanse sive, zelene, ljubičaste, tirkizne, plave i braon. Zrak programiran u nanosekundama ili u milisekundama u dva do tri tretmana uklanja staračke, sunčane fleke sa lica i tela, urođene hiperpigmentacije kao i stečene hiperpigmentacije.

Sonda sa 532nm namenjena je tetovažama crvene i narandžaste boje.

Talasna dužina od 1064nm pogodna je za tamne kože kao i plavu, crnu i zelenu pigmentaciju.

Kako izgleda tretman Candela Alex TriVantage Q-switch laserom?

Tretirano polje pobeli pod laserskim zrakom formirajući površinu sličnu kokici. Ovo se dešava jer se pigment pod uticajem zraka usitni i omogući limfocitima da ga odnesu. Nakon nekoliko sati od tretmana pigment potamni a okolna koža se blago zacrveni. Oporavak od tretmana traje 7 dana a povlačenje pigmenta 1 do 2 meseca, kada se sprovodi drugi tretman.

Na tretiranoj površini ne ostaje nikakav ožiljak. Obzirom da Q-switch laser doprinosi stvaranju kolagena površina ožiljnog tkiva se popravlja.

Ovim laserom može se u potpunosti ukloniti boja tetovaže. Izuzetak su žuta i bela koju ne može tretirati.

Novosti / Blog / Informacije

akcija-uklanjanje-mladeza-beograd

Do 20% popusta za uklanjanje mladeža radiotalasima

Iskoristite 20% popusta na uklanjanje mladeža radiotalasima do kraja oktobra (prvih 6 mladeža 20%, za svaki sledeći je 10%).

Ishrana-za-zdravu-i-lepu-kozu

Ishrana za zdravu i lepu kožu

Ishrana za zdravu i lepu kožu podrazumeva pre svega balansiranu hranu, sa vitaminima i mineralima koji imaju veoma važnu ulogu.

prp hijaluron akcija

SEPTEMBARSKA AKCIJA: -20% za PRP tretman sa hijaluronom

Tokom septembra u Ordinaciji Dermatim traje akcija od 20 posto popusta na PRP tretman sa hijaluronom.

kada-i-kako-poceti-sa-negom-lica

Kada i kako početi sa negom lica?

Kada i kako početi sa negom lica je često pitanje naših pacijenata u Ordinaciji Dermatim. Kada bismo svi živeli u idealnim uslovima…

Kako-se-zastititi-od-dima-i-zagadjenja

Kako se zaštititi od dima i zagađenja izazvanog požarima

Kako se zaštititi od dima i zagađenja? Veliki požari oslobađaju čitav niz štetnih materija u vazduh. Bilo da gore šume, deponije ili naselja.

prirodni-ph-koze

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja. Koji faktori utiču i kako negovati kožu.

morska-voda-i-koza

Uticaj morske vode na kožu

Uticaj morske vode na kožu može biti značajan i doneti brojne benefite kako za zdravlje kože tako i za mladalački, zdrav izgled.

profhilo-mezoterapija-akcija

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu. Novi tretman podmlađivanja lica koristi hijaluronsku kiselinu…

Scroll to Top