Candela Alex TriVantage Q-switch laser

Q-switch laser za uklanjanje pigmenta na koži

Candela Alex TriVantage Q-switch je laser namenjen uklanjanju svih vrsta dubokog pigmenta na koži. Napravljen je prevashodno za uklanjanje gotovo svih nijansi tetovaža sa tri različite talasne dužine.

Talasna dužina od 755nm zrakom u plasiranim nanosekundama uspešno uklanja sve nijanse sive, zelene, ljubičaste, tirkizne, plave i braon. Zrak programiran u nanosekundama ili u milisekundama u dva do tri tretmana uklanja staračke, sunčane fleke sa lica i tela, urođene hiperpigmentacije kao i stečene hiperpigmentacije.

Sonda sa 532nm namenjena je tetovažama crvene i narandžaste boje.

Talasna dužina od 1064nm pogodna je za tamne kože kao i plavu, crnu i zelenu pigmentaciju.

Kako izgleda tretman Candela Alex TriVantage Q-switch laserom?

Tretirano polje pobeli pod laserskim zrakom formirajući površinu sličnu kokici. Ovo se dešava jer se pigment pod uticajem zraka usitni i omogući limfocitima da ga odnesu. Nakon nekoliko sati od tretmana pigment potamni a okolna koža se blago zacrveni. Oporavak od tretmana traje 7 dana a povlačenje pigmenta 1 do 2 meseca, kada se sprovodi drugi tretman.

Na tretiranoj površini ne ostaje nikakav ožiljak. Obzirom da Q-switch laser doprinosi stvaranju kolagena površina ožiljnog tkiva se popravlja.

Ovim laserom može se u potpunosti ukloniti boja tetovaže. Izuzetak su žuta i bela koju ne može tretirati.

Novosti / Blog / Informacije

prirodni-ph-koze

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja

Prirodni ph kože i kako poremećaj ph vrednosti može uzrokovati različita kožna oboljenja. Koji faktori utiču i kako negovati kožu.

morska-voda-i-koza

Uticaj morske vode na kožu

Uticaj morske vode na kožu može biti značajan i doneti brojne benefite kako za zdravlje kože tako i za mladalački, zdrav izgled.

profhilo-mezoterapija-akcija

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu

Akcija – 20% popusta na Profhilo mezoterapiju hijaluronom u julu. Novi tretman podmlađivanja lica koristi hijaluronsku kiselinu…

suncanje

Sunčanje – zaštita, solarijumi, opekotine

Sunčanje – zaštita, solarijumi, opekotine. Sve što bi trebalo da znate o izlaganju sunčevim zracima, kremama i neophodnoj preventivi.

akcija-botoks-hiperhidroza

Junska akcija: -10% za tretman botoxa za hiperhidroze

U Ordinaciji Dermatim do kraja juna 2021. traje akcija od 10 posto popusta za tretman botoxa za hiperhidroze. Pojačano znojenje može da predstavlja smetnju u …

kolagen-tretmani-za-lice-i-kožu

Kolagen i tretmani za kožu i lice

Kolagen je protein koji koži daje elastičnost i čvrstinu. Nalazi se u mišićima, ligamentima, tetivama, kostima i koži.

nega-koze-u-trudnoci

Nega kože u trudnoći

Nega kože u trudnoći zahteva posebnu pažnju. Trudnoća je drugo stanje i svi organi pa i koža moraju doživljavati veće ili manje promene.

cesto-pranje-ruku-i-ekcemi-saka

Često pranje ruku i ekcemi šaka

Često pranje ruku i ekcemi šaka su povezani, a to je Shodno današnjoj epidemiološkoj situaciji izazvanoj virusom Covid-19 čest problem.

Scroll to Top