Politika privatnosti


Poslednji put ažurirano 24. oktobra 2023
Datum stupanja na snagu 24. oktobar 2023

Ova politika privatnosti opisuje politiku Dermatima | Dermatološka ordinacija Beograd, Vase Čarapića 15, Srbija 11000, Srbija, email: [email protected], telefon: 0631339937 o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju Vaših informacija koje prikupljamo kada koristite našu veb stranicu ( https://dermatim.rs ). (Servis). Pristupanjem ili korišćenjem Servisa, pristajete na prikupljanje, korišćenje i otkrivanje vaših informacija u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete sa istim, molimo vas da ne pristupate ili koristite uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo da izmenimo u bilo kom trenutku bez ikakvog prethodnog obaveštenja i objavićemo revidiranu Politiku privatnosti na Servisu. Revidirana Politika će stupiti na snagu 180 dana od dana kada je revidirana politika objavljena u Servisu i vaš nastavak pristupa ili korišćenje Usluge nakon tog vremena će predstavljati da prihvatate revidiranu Politiku privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

 1. Kako koristimo vaše informacije:

  Koristićemo informacije koje prikupljamo o vama u sledeće svrhe:

  1. Marketing/ Promotivni

  Ako želimo da koristimo vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, tražićemo od vas saglasnost i koristićemo vaše podatke samo kada dobijemo vašu saglasnost, a zatim, samo u svrhu(e) za koju dajemo saglasnost, osim ako se od nas ne zahteva drugačije do zakon.

 2. Vaša prava:

  U zavisnosti od zakona koji se primenjuje, možda imate pravo da pristupite i ispravite ili izbrišete svoje lične podatke ili da dobijete kopiju vaših ličnih podataka, ograničite ili prigovorite na aktivnu obradu vaših podataka, zatražite od nas da podelimo (prenesemo) vaše lične informacije drugom licu, povući svaku saglasnost koju ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje žalbe zakonskom organu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Da biste ostvarili ova prava, možete nam pisati na [email protected]. Odgovorićemo na vaš zahtev u skladu sa važećim zakonom.

  Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obrađujemo tražene lične podatke ili povučete saglasnost za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći da pristupite ili koristite usluge za koje su vaše informacije tražene.

 3. Kolačići itd.

  Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vaše izbore u vezi sa ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku o kolačićima.

 4. Bezbednost:

  Bezbednost vaših informacija nam je važna i mi ćemo koristiti razumne mere bezbednosti da sprečimo gubitak, zloupotrebu ili neovlašćenu izmenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo da garantujemo apsolutnu sigurnost i shodno tome, ne možemo da obezbedimo ili garantujemo bezbednost bilo koje informacije koju nam prenosite i to činite na sopstveni rizik.

 5. Veze trećih strana i korišćenje vaših informacija:

  Naša usluga može da sadrži veze ka drugim veb lokacijama kojima mi ne upravljamo. Ova Politika privatnosti se ne bavi politikom privatnosti i drugim praksama bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom veb lokacijom ili uslugom kojoj se može pristupiti putem veze na Servisu. Preporučujemo vam da pregledate politiku privatnosti svakog sajta koji posetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga trećih strana.

 6. Službenik za pritužbe/zaštitu podataka:

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete poslati e-poruku našem službeniku za žalbe u Dermatimu | Dermatološka ordinacija Beograd, Vase Čarapića 15, email: [email protected]. Rešićemo vaše nedoumice u skladu sa važećim zakonom.

Politika privatnosti generisana sa Kolačićima.

Naše Usluge

Sve vrste dermatoloških pregleda i intervencija, estetski tretmani i hiruške intervencije