Asclepion – diodni laser za epilaciju

Asclepion je nemačka firma koja pravi sigurne i proverene laserske sisteme, kojima je bezbednost pacijenta na prvom mestu.

Ono što ga izdvaja je glava diodnog lasera napravljena od materijala koji ne dozvoljava da se dlaka zalepi za njegovu površinu. Tako se sprečava da zalepljena dlaka izgori pacijenta tokom rada, što daje izuzetnu sigurnost tokom rada. Diodni laser namenjen je jakoj, tamnoj dlaci.

Sistem za hlađenje nalazi se pored izlaznog zraka i dovodi temperaturu kože na 0 stepeni, neutrališući topao laserski zrak. Prilagođen je svim tipovima kože zboe čega je njim bezbedno raditi i tamne i blago osunčane tipove kože.

Asclepion diodni laser za epilaciju
Dermatim – Asclepion diodni laser za epilaciju

Asclepion je novija generacija lasera za epilaciju pa je bol tokom tretmana minimalna i može se lako prilagođavati izdržljivosti pacijenta. Daje različite opcije brzine ispuštanja zraka pa je moguće tretman celih nogu uraditi za 20 minuta.

Diodni laser ima prednost u odnosu na Aleksandritni kada je epilacija leđa kod muškaraca u pitanju jer je prodornost diodnog zraka dublja od prodornosti Aleksandritnog.

Na našem diodnom laseru postoji i sonda za Aleksandritni pa se tokom jednog tretmana epilacije koža tretira sa obe sonde. To značajno smanjuje broj potrebnih tretmana.

Diodni laser za Epilaciju – Cena

Sve cene diodnim laserom možete pogledati na stranici – Cenovnik.

Autor
Svetlana Đurišić specijalista dermatovenerologije

Linkedin icon

Naše Usluge

Sve vrste dermatoloških pregleda i intervencija, estetski tretmani i hiruške intervencije