Do 20% popusta na hijaluronske filere u decembru Pročitaj više

Naslovna » Novosti » Kako podmladiti kožu za samo 7 dana

Kako podmladiti kožu za samo 7 dana

Podeli na:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
kako podmladiti kozu za 7 dana

Kako podmladiti kožu za samo 7 dana? Postoje procedure i tretmani koji u vrlo kratkom vremenskom periodu mogu da postignu značajne rezultate i učine kožu lica elastičnom i mekom.

“Kada nam treba procedura koja će učiniti da za samo 7 dana zablistamo to su pre svega procedure koje dobro hidriraju kožu”, objašnjava dr Svetlana Đurišić.

Tretmani koji najbolje hidriraju kožu su pre svega mezoterapija i to ona koja sadrži hijaluron. Može se koristiti i u kombinaciji sa nekim aminokiselinama, ali je puno hijalurona ključno za brz rezultat podmlađivanja kože.

Profilo je vrlo popularan poslednih godina a u pitanju je novi tretman podmlađivanja kože. Tretman koristi čistu hijaluronsku kiselinu stvorenu NAHYCO tehnologijom, koja je zasnovana na zagrevanju molekula. Upravo zbog toga ostaje stabilan u koži gde se zadržava 28 dana pokrećući sve fibroblaste da prave novi kolagen i elastin.

Može se koristiti i PRP, kao naš serum ili kao kombinaciju hijalurona i našeg seruma.

Koncentrovani trombociti koji se koriste u PRP tretmanu privlače veliku količinu faktora rasta i time omogućavaju brzu regeneraciju tkiva uz stimulaciju kolagena i elastina.

“Sve ove procedure se rade u jednom danu za petnaestak minuta uz oporavak koji može da bude od nekoliko do 24 sata. Za sedam dana koža postaje hidrirana, elastična, meka i vidi se da se osoba neguje i daje onaj sjaj i glamur koji neko očekuje za venčanje, proslavu…”, zaključuje dr Đurišić.

Novosti / Blog / Informacije

hijaluronski fileri popust dermatim

Do 20% popusta na hijaluronske filere u decembru

Dermatološka ordinacija Dermatim je spremila za vas popust od 20% na sve tretmana hijaluronskim filerima.

popust-co2-laser

20% popusta na tretman CO2 laserom u novembru

U Ordinaciji Dermatim do 30. novembra 2021. traje akcija za tretmane Frakcionisanim CO2 laserom. Popust je 20% za sve tretmane.

kako podmladiti kozu za 7 dana

Kako podmladiti kožu za samo 7 dana

Kako podmladiti kožu za samo 7 dana? Postoje procedure i tretmani koji u vrlo kratkom vremenskom periodu mogu da postignu značajne…

akcija-uklanjanje-mladeza-beograd

Do 20% Popusta za Uklanjanje Mladeža Radiotalasima u Beogradu

Iskoristite 20% popusta na uklanjanje mladeža radiotalasima do kraja oktobra (prvih 6 mladeža 20%, za svaki sledeći je 10%).

Ishrana za zdravu i lepu kozu

Ishrana za zdravu i lepu kožu

Ishrana za zdravu i lepu kožu podrazumeva pre svega balansiranu hranu, sa vitaminima i mineralima koji imaju veoma važnu ulogu.

prp hijaluron akcija

SEPTEMBARSKA AKCIJA: -20% za PRP tretman sa hijaluronom

Tokom septembra u Ordinaciji Dermatim traje akcija od 20 posto popusta na PRP tretman sa hijaluronom.

kada i kako poceti sa negom lica

Kada i kako početi sa negom lica?

Kada i kako početi sa negom lica je često pitanje naših pacijenata u Ordinaciji Dermatim. Kada bismo svi živeli u idealnim uslovima…

Kako se zastititi od dima i zagadjenja

Kako se zaštititi od dima i zagađenja izazvanog požarima

Kako se zaštititi od dima i zagađenja? Veliki požari oslobađaju čitav niz štetnih materija u vazduh. Bilo da gore šume, deponije ili naselja.

Scroll to Top