Kako podmladiti kožu za samo 7 dana

brzo podmladjivanje koze

Kako podmladiti kožu za samo 7 dana? Postoje procedure i tretmani koji u vrlo kratkom vremenskom periodu mogu da postignu značajne rezultate i učine kožu lica elastičnom i mekom.

“Kada nam treba procedura koja će učiniti da za samo 7 dana zablistamo to su pre svega procedure koje dobro hidriraju kožu”, objašnjava dr Svetlana Đurišić.

Tretmani koji najbolje hidriraju kožu su pre svega mezoterapija i to ona koja sadrži hijaluron. Može se koristiti i u kombinaciji sa nekim aminokiselinama, ali je puno hijalurona ključno za brz rezultat podmlađivanja kože.

Profilo je vrlo popularan poslednih godina a u pitanju je novi tretman podmlađivanja kože. Tretman koristi čistu hijaluronsku kiselinu stvorenu NAHYCO tehnologijom, koja je zasnovana na zagrevanju molekula. Upravo zbog toga ostaje stabilan u koži gde se zadržava 28 dana pokrećući sve fibroblaste da prave novi kolagen i elastin.

Može se koristiti i PRP, kao naš serum ili kao kombinaciju hijalurona i našeg seruma.

Koncentrovani trombociti koji se koriste u PRP tretmanu privlače veliku količinu faktora rasta i time omogućavaju brzu regeneraciju tkiva uz stimulaciju kolagena i elastina.

“Sve ove procedure se rade u jednom danu za petnaestak minuta uz oporavak koji može da bude od nekoliko do 24 sata. Za sedam dana koža postaje hidrirana, elastična, meka i vidi se da se osoba neguje i daje onaj sjaj i glamur koji neko očekuje za venčanje, proslavu…”, zaključuje dr Đurišić.

NOVOSTI / BLOG / INFORMACIJE